Back to School bento: 3 snelle recepten voor je bentobox

  • Geplaatst op
  • Door Ingrid
  • 0
Back to School bento: 3 snelle recepten voor je bentobox

Voor de zuiderlingen zit de vakantie er alweer bijna op! Tijd om naar school, of aan het werk te gaan met een goedgevulde bentobox in je tas.

Natuurlijk wil je nog even nagenieten van de rust die je de afgelopen weken hebt gehad, zonder al te veel na te denken over lunchperikelen. Laat je dan inspireren door onze drie gevarieerde bentoboxen. De basis is overal gelijk, een doodgewone boterham met kaas en komkommer en daar kun je dan eindeloos mee variëren. De ene keer gezond, de andere keer wat minder. Het zijn drie snelle bento, maar als je kunt hem ook alvast in de avond maken, dan heb je 's ochtends wat extra tijd om wakker te worden.

Regenboog bentobox

Voor de eerste bento heb je nodig:
een stukje komkommer;
een stukje rode paprika;
een stukje wortel;
een stukje gele paprika;
een schepje bietensalade.
 
Snij alles, behalve de bietensalade, in lucifer dunne reepjes en leg ze als een regenboog in je lunchtrommel.Komkommer en wortel bentobox

Voor nummer twee heb je nodig:
een stukje komkommer;
een stukje winterwortel;
een groentesteker.

 
Snij de wortel en de komkommer in schijfjes, en kook alleen de wortel even beetgaar. Steek uit het midden van zowel de wortel als de komkommer een bloemetje. Steek het wortelbloemetje in de komkommer en vice versa. Leg de schijfjes om en om in de lunchbox.


Sweet tooth bentobox

En voor de laatste lunchtrommel heb je nodig:
een eierkoek;
een borrelglaasje;
wat jam;
een geinige prikker;
wat blauwe bessen.

Steek vier rondjes uit de eierkoek met het glaasje, besmeer twee rondjes met jam en leg de andere twee er bovenop. Rijg ze aan de prikker en leg ze in je bentobox, samen met wat blauwe bessen.Ben je nog op zoek naar een stevige, duurzame lunchbox? Klik dan even door want hier staan al onze favorieten >>> bentobox

bentobox back to school

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2019 roppongi.nl - Powered by Lightspeed