Lente make-over, interieur styling tips met een Japanse touch

  • Geplaatst op
  • Door Ingrid
  • 0
Lente make-over, interieur styling tips met een Japanse touch

Ook zin om eens lekker de bezem door je huis te halen en het helemaal over een andere boeg te gooien? Lees dan deze tips om je huis lekker aan kant te krijgen en een Japanse touch aan je interieur te geven!


DE VOORJAARSSCHOONMAAK MET NAWRAP

Ik geef toe, schoonmaken is niet m'n allergrootste hobby, maar in de lente gaat het altijd weer kriebelen hoor! Lekker muziekje aan en ik ben er klaar voor. Natuurlijk dragen de mannen hier in huis ook hun steentje bij, het is per slot van rekening 2019!

Sinds we de doeken van Nawrap in de collectie hebben ben ik hooked. Met de vaatdoeken poets je alles blinkend schoon en de theedoeken maken het perfect droog.Als je op zoek bent naar schoonmaakmiddelen die minder slecht voor het milieu zijn is dit artikel van Nudge heel nuttig!

KIMONO ALS KUNST AAN DE MUUR

Ik kwam dit idee tegen in een van de interieur inspiratie boeken van Tricia Guild en ik had het geluk dat ik een keer door de kimono collectie van "Van hier tot Tokio" mocht struinen. Dat heeft me onder andere deze mooie kimono opgeleverd. Lange baboe-stok erdoor en je kunt hem ophangen!In de winkel aan de Prinsengracht in Amsterdam hangt nog altijd een selectie kimono waar je vast een mooi exemplaar kunt vinden. Anders kun je ze online vinden bij Ichiroya in Japan!

OPGERUIMD STAAT NETJES

Kom je overal in huis kleine prutsjes tegen waar je later nog iets mee kan? Berg ze dan op in één van onze theeblikken. Zo weet je alles makkelijk terug te vinden en oogt je werkplek ook stukken overzichtelijker!
DIY WANDHANGER SAKURA ORIGAMI

Niets is leuker dan iets van jezelf aan de muur te hebben hangen toch? Dit is een klein project, waar je veel plezier aan beleeft en het is niet eens zo moeilijk om te maken! Het enige wat je nodig hebt is origami papier, katoen draad, een takje, de download voor de sakura en een schaar. In onze vorige blogpost lees je hoe je de hanger maakt.
Reacties

  1. Ingrid Ingrid

    Wat leuk! Een kleurrijke kimono is misschien ook wat voor julie ;-)
    Soms staat er een kraam hier op de Noordermarkt op maandag...
    Groetjes, Ingrid

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2019 roppongi.nl - Powered by Lightspeed