KitKat Cheese Cake

KitKat Cheese Cake

Het meest exotische dat wij hier aan KitKat kennen is de KitKat Chunky witte chocolade, gok ik. Niet in Japan natuurlijk, daar hebben ze KitKat die je in de oven bakt. Hmmm, hoor ik jullie denken, chocola in de oven, kan dat??
 
Aangezien wij deze zoetigheid inmiddels ook online hebben staan heb ik de proef op de som genomen. Dit is hoe ik ze gebakken heb in mijn hete luchtoven met grill.

Leg alumimiumfolie op een bakplaat en verdeel de KitKat over het folie, hou genoeg ruimte tussen de chocolaatjes. Schuif de plaat in de oven en zet hem dan pas aan (niet voorverwarmen dus!). Bak ze 8 minuten op 220 graden en dan nog 2 minuten onder de grill op de hoogste stand. Neem de plaat uit de oven en laat ze even afkoelen. Ze zijn iets minder bruin dan op het plaatje, dus misschien kunnen ze nog een paar minuten langer onder de grill...

Ik moet zeggen, ze zijn best zoet. Drink er dus een lekker kopjes groene thee bij zou ik adviseren ;-)
Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2019 roppongi.nl - Powered by Lightspeed