De Monbento lunchtrommel, een topper van een bento uit Frankrijk

  • Geplaatst op
  • Door Ingrid Beyer
  • 0
De Monbento lunchtrommel, een topper van een bento uit Frankrijk

De Monbento lunchtrommel is helemaal jouw ding, als je van kwaliteit, gemak en het milieu houdt én als je al tijden zoekt naar een fijne bento, lunchtrommel. 

Deze lunchtrommel, bento op z’n Japans, is superhandig voor lunches on-the-go: naar kantoor, je opleiding, of zelfs de sportschool. Bovendien is ‘ie winnaar van diverse design awards en ontworpen voor jouw dagelijkse gemak!


De voordelen van een Monbento

Een MB Original bestaat uit twee gestapelde bakken, bijeengehouden door een stevig elastiek. Onder het deksel is er extra ruimte voor bestek, of stokjes. Hij is gemaakt van plastic PBT, dat gaat lekker lang mee. En ook al is ‘ie van plastic, hij heeft een fijne soft-touch. Dat voelt veel prettiger en chiquer dan een normale plastic bak!

Weet je wat wij zo fijn vinden aan het gebruik van een bento? Je bespaart er geld mee, want je hoeft niks uit te geven aan dure lunches. Bovendien bepaal jij lekker zelf wat en hoeveel je eet en niet de kantine-chef. En wat ook top is als je onderweg bent, je hoeft geen wegwerpverpakkingen, en –bestek te kopen!

Zelf gebruiken wij al ruim vier jaar de Monbento Tresor voor onze kinderen die naar de lagere school gaan. Behalve dat er hier en daar een kras op zit is ons exemplaar nog in perfecte conditie. Beetje jammer wel, want er zijn inmiddels ook andere leuke kleuren! Wat dacht je van deze groene...

Shop de spring collection

Ben je om, en wil je echt een bijzondere Monbento, sla dan nu je slag met één van de limited edition graphic design spring originals. Kom in Japanse sakura sferen met de Monbento Blossom, of heb je toch liever de sophisticated English Garden? Hier shop je de hele collectie.En wil je wat inspiratie voor een lekkere lunch in de MB Original, dan is dit een lekker, typisch Japans recept voor je!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2019 roppongi.nl - Powered by Lightspeed