Kies jouw Roppongi favoriet en maak kans om deze te winnen in onze Webshop Launch Give Away

  • Geplaatst op
  • 0
Kies jouw Roppongi favoriet en maak kans om deze te winnen in onze Webshop  Launch Give Away

Over ruim een week gaat onze nieuwe webshop live en dat vieren we samen met onze trouwste fans, jouw dus! We zijn achter de schermen nog druk bezig met de webshop én het samenstellen van een super tof Japans cadeaupakket dat we verloten onder onze nieuwsbrieflezers en social media volgers. En met dat laatste schakelen we graag jouw hulp in. 

Hoe jij ons kunt helpen

Als je ons al langer volgt en misschien zelfs al eens wat besteld hebt, ben je bekend met al het moois dat wij uit Japan voor jullie naar Nederland halen. Zit er tussen al die Japanse cadeau-artikelen één ding dat al heel lang op je verlanglijst staat? Laat het ons dan weten en maak kans deze te winnen bij de webshop Launch Give Away, want het artikel met de meeste stemmen stoppen we ook in het pakket!

Stuur om mee te doen vóór dinsdag 17 september een mailtje naar info@roppongi.nl  Hou de nieuwsbrief en/of Instagram in de gaten, volgende week woensdag, 18 september,  maken we het pakket bekend. 

Uiteindelijk verloten we op 21 september het pakket onder alle deelnemers van de Webshop Launch Give Away en de gelukkige winnaar krijgt dan misschien wel zijn/haar favoriete artikel. 

Even alles op een rijtje 

- Stuur ons vóór dinsdag 17 september een mailtje (info@roppongi.nl) met jouw favoriete product, nu doe jij sowieso mee met de webshop Launch Give Away;
- hou de nieuwsbrief en/of Instagram in de gaten dan weet je wat het pakket is en misschien zit jouw favoriet daarbij;
- wacht nog heel even tot 21 september dan maken we de winnaar bekend in de nieuwsbrief en op Instagram.

Wil je wat inspiratie? 

Wat dacht je van tabisokken, eetstokjes, Japanse thee, of een furoshiki?Of heb jij al tijden een Monbento op je wishlist staan?

Groot, klein het maakt niet uit, wij houden de stand eerlijk bij en dat wat de meeste stemmen krijgt komt in het pakket! Doe je mee? Mail naar info@roppongi.nl

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2019 roppongi.nl - Powered by Lightspeed