Roppongi shop-dag bij Studio Catta

  • Geplaatst op
  • Door Ingrid
  • 0
Roppongi shop-dag bij Studio Catta

Kom je zaterdag 17 februari live shoppen in Amsterdam? We geven je hier onze favoriete hotspots in de buurt waar we tijdelijk zitten met onze spullen!

Roppongi´s Red Light Guide

We hebben het geluk dat onze spullen tot vrijdag 23 februari in hartje Amsterdam te koop zijn bij Studio Catta en dat gaan we vieren!

Op zaterdag 17 februari is er van 11:00-17:00 op de Geldersekade 65sou in Amsterdam een speciale shop-dag, met lekker eten en drinken en heel veel fijne aanbiedingen! Terwijl je al onze leuke spullen live bekijkt, kun je gelijk even één, of twee, of drie, van Catta’s te gekke creaties passen. Een win-win situatie noemen we dat!

Omdat niet iedereen om de hoek woont geven we hier onze favoriete hotspots in en om de rosse buurt, maak je er meteen een fijn dagje uit van! Helemaal als we je vertellen dat er ook die dag op een rond de Zeedijk het Chinese Nieuwjaar wordt gevierd. Het feest begint al een dag eerder, op vrijdag de 16
e, met om 12:30 de traditionele Leeuwendans voor de Chinese tempel.
Op de 17
e is er om 14:00 live-muziek op De Dam met een Draken- en Leeuwendans, met als klapper een vuurwerkspektakel.

Dit zijn vijf van onze favoriete hotspots in de buurt.

1. Studio Catta - Geldersekade 65-sous
We kennen Catta al heel lang. Toen wij nog een winkel op de Rozengracht hadden, verkochten wij haar op Japan geïnspireerde kleding en woonaccessoires. Niet alleen omdat er dus die Japan-link was, maar ook omdat we allebei fan van Catta’s stijl zijn!

 2. Toko Dun Yong - Stormsteeg 9
Al jaren hebben we een fijne relatie met deze Chinese groothandel, die ook een ruim aanbod aan Japanse ingrediënten heeft. We komen er nog regelmatig als er iets Japans op het menu staat! Maar ze hebben er ook de lekkere kimchi van Oh Na Mi.
3. Latei - Zeedijk 143
Elke donderdag werken we samen, om de week door te spreken. Het liefst op een plek waar ze lekkere koffie en broodjes hebben. Latei is zo’n fijne plek. Tussen de vintage spullen smeden we nieuwe plannen. Een lekker plekje dus om even bij te komen van alle indrukken.

4. Henk Comics & Manga Store - Zeedijk 101
Hou je van Japan, dan hou je misschien ook wel van anime en manga! Dan is Henk jouw Walhalla, want hij heeft een hele mooie collectie in zijn winkel. We kennen Henk inmiddels al jaren, omdat we hem op cosplay-conventies tegenkomen.

5. Vishandel Tel – Kloveniersburgwal 11-13
We hebben dan misschien geen Markthal in Amsterdam, we hebben wel Vishandel Tel. Alsof je op de visafslag bent, er staan overal kratten vis op ijs en het is een drukte van belang. Het personeel is deskundig en de vis een zeedieren zijn van super-kwaliteit. Dus als je vis voor je sushi nodig hebt, is dit een fijn adres!

En als je geen tijd hebt, kom je gewoon lekker langs in onze webshop!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2019 roppongi.nl - Powered by Lightspeed