Roppongi Furoshiki

  • Geplaatst op
  • Door Ingrid Beyer
  • Geplaatst in furoshiki
  • 0
Roppongi Furoshiki

Een furoshiki is die verrassend, veelzijdige knoopdoek uit Japan waarmee je onder andere een cadeau inpakt, of waarvan je een tas knoopt.

Het is één van de typisch Japanse uitvindingen die wij zo geniaal vinden en ook een reden waarom we zoveel van dit land houden. Wij vinden het de hoogste tijd om iedereen in Nederland en omstreken kennis te laten maken met dit mooie fenomeen. Een furoshiki is namelijk niet alleen heel handig en mooi, je bespaart er ook verpakkingsmateriaal mee!

Ergens begin dit jaar gaf Mariko van Sell Your Stuff Online een masterclass in de Snorfabriek in Utrecht. Eén van de opdrachten was om een mooie actie voor de feestdagen te bedenken. En omdat Japanners meesters zijn in de kunst van het inpakken van cadeaus, hoefden we daar niet eens zo heel lang over na te denken: een inpakservice met furoshiki! En dan het liefst met onze eigen Roppongi furoshiki, blauw met ons logo in het wit. Deze dus:

En deze custom-made knoopdoek kan van jou worden! Als je voor €30,00 of meer in onze webshop bestelt verpakken wij jouw bestelling gratis in een Roppongi furoshiki. Blijf je onder de €30,00 dan kun je hem aanvinken bij de inpakservice aan het eind van het bestelproces en kost hij €4,50.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2019 roppongi.nl - Powered by Lightspeed