Verzenden & retourneren

Doe je bestelling op tijd, dan weet je zeker dat je alles in huis hebt tijdens de feestdagen!

Bestellingen binnen Nederland die op vrijdag 22 december voor 15:00 zijn gedaan worden op 23 december bezorgd. Hou er wel rekening mee dat het heel druk is bij PostNL en dat wij niets kunnen garanderen!

Voor de bezorging van onze pakketten werken we samen met MyParcel en wij doen er alles aan om de bestelling zo snel mogelijk bij jou bezorgd te krijgen. Voor vertraging veroorzaakt door MyParcel kunnen wij helaas geen garantie bieden.

Je bestelling wordt verzonden als:
je betaald hebt met iDeal, PayPal, Mister Cash, Sofort Überweisung, of een bankoverschrijving.

Verzendkosten zijn:
€3,50 voor brievenbuspost 
€5,75 voor pakketten
€9,00 voor pakketten naar Duitsland en België 

Je ontvangt je bestelling:
nadat je van ons een verzendbericht ontvangen hebt, vanaf dat moment geldt een verzendduur van 48 uur binnen Nederland en 2-3 werkdagen voor zendingen naar België en Duitsland.

Voor retourneren gelden de volgende voorwaarden
Je mag je bestelling op elk moment voorafgaand aan de verzending annuleren door een mail te sturen naar info@roppongi.nl. Als het pakket echter verzonden is, is annulering niet meer mogelijk.

Wij doen er alles aan om je via onze website volledig te informeren over de artikelen. Mocht een artikel niet aan je verwachtingen voldoen, dan kan dit geruild en/of geretourneerd worden.

Voor retourneren en/of ruilen gelden de volgende voorwaarden:

  • stuur Roppongi voorafgaand een e-mail via info@roppongi.nl met daarin vermeld de artikelen die je wilt ruilen/retourneren, je naam, woonplaats en rekeningnummer.
  • Het ruilen/retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling
  • Je stuurt het ongebruikte artikel, het liefst, in de originele verpakking op naar Roppongi, Van Hallstraat 679, 1051HG, Amsterdam.
  • De retourzending moet voldoende gefrankeerd zijn en het risico van verzending ligt bij de klant.
  • Wij zullen het aankoopbedrag (inclusief eerdere verzendkosten) binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel op je rekening terugstorten. Let op: wij betalen je de eerder betaalde verzendkosten terug, maar de retourkosten zijn voor jou.
  • Roppongi behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren, of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen, wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt en daardoor is beschadigd.
  • Producten die in de uitverkoop zijn kunnen niet worden geretourneerd. Je wordt hier bij je online aankoop reeds op geattendeerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2018 roppongi.nl - Powered by Lightspeed